کیک مرغ و برنج

مواد اولیه :

برای 6 نفر
ماست نصف پیمانه (سفت) کره نصف پیمانه (آب شده) تخم مرغ 4عدد پسته 100گرم (خام) بادام 100گرم (خام) مرغ نیم کیلو (بدون استخوان) برنج 700گرم نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم عصاره مرغ 1بسته (کوچک) جوش شیرین نصف قاشق چایخوری آرد نیم کیلو ادویه 1قاشق سوپخوری (پلویی) زعفران نصف قاشق چایخوری کنجد به میزان لازم

طرز تهیه
ابتدا مرغ را خرد کنید و آن را با مقداری کره کمی سرخ کنید و سپس با کمی آب بپزید.برنج را در ظرفی مناسب کته کنید و آن را داخل دیس بکشید تا خنک شود.کمی کره یا روغن را داغ کنید و بادام و پسته را درون آن تفت دهید و بعد همه ادویه ها را به آن اضافه کنید و بعد کم کم آرد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و آن را از روی شعله برداشته و عصاره مرغ را در 1 لیوان آب جوش حل کرده و به آن اضافه کنید و ماست و تخم مرغ را هم اضافه کرده و ماده خمیر مانند را با دست خوب مخلوط کنید.قالب کیکی مناسب انتخاب کنبد و داخل آن را با روغن کاملا چرب کنید .حالا بیشتر از نیمی از خمیر را برداشته و با وردنه صاف کنید و آن را روی قالب بیندازید و کاملا به دیواره قالب بچسبانید.درون آن را یک لایه برنج کته شده و یک لایه مرغ بریزید و تا انتها ادامه دهید تا پر شود و در انتها اضافه خمیر را روی مواد آورده و خوب صاف کنید تا شبیه کیک شود و روی آن را با برس کمی زعفران بزنید و کنجد بپاشید و درون فر قرار داده و اجازه دهید حدود 35دقیقه بماند.

نکات:

1)بهتر است به جای عصاره مرغ از آب همان مرغی که پخته اید 1لیوان استفاده کنید.
2)میتوانید روی کیک را کمی زرده تخم مرغ بزنید تا براق تر و زیبا تر شود.
3)برنج را خیلی هم شفته دم نکنید چون بعدا قرار است دوباره بپزد و اگر خیلی برنج نرم دوست ندارید برنج را آبکش کنید و داخل قالب بریزید.
4)بهتر است پسته و بادام را از شب قبل داخ آب و شکر و گلاب قرار دهید تا خوشمزه تر شوند.
نوش جان



منبع سایت آشپزی سوران
 
/ 0 نظر / 71 بازدید